Logo
0726.996.662
Pentru servicii de foraje puturi, denisipari puturi nu ezita sa contactezi echipa
Foraje - Puturi .com.ro

Piloti forati

Review-uri 0.0 ( review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)
Suna-ne acum
0726.996.662

Realizarea unei constructii vine la pachet cu numeroase probleme, care fac ca procesul sa fie anevoios. Principala problema cu, care se confrunta foarte multe persoane este cea in care suprafata solului nu accepta tipul lucrarilor care e realizeaza in momentul constructiilor. Fapt pentru care ajutorul comapniilor specializate in acest domeniu nu mai este un moft ci o reala necesitate. Cum sunt realizate toate aceste lucruri cu succes? Ei bine, aici intra in rol pilotii forati. Insa, inainte de toate sa vedem ce sunt pilonii forati, cum actioneaza si cum anume ajuta la consolidarea lucrarilor si cine trebuie sa se ocupe de acets lucru, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de servicii calitative, iar lucrarile sa fie finalizate cu succes. 

Pilotii forati

Pilonii forati sunt definiti ca fiind elemente de constructie, realizati din beton armat, de diferite dimensiuni, in functie de cerintele clientilor si mai ales de tipul fiecarei lucrari care trebuie sa fie realizata. In cadrul acestui articol vom vorbi despre utilitatea pilotilot forati si unde anume se folosesc acestia, cat si despre functionalitatea lor.

Forma pilonilor forati

Pilonii forati sunt disponibili pe piata in diferite forme, astfel incat pot fi gasiti gata facuti, sau se realizeaza la comanda. Astfel sunt gasiti atat in forma patrata, cat si cilindrica, insa un aspect important este ca acestia sa aiba lungimea corespunzatoare, pentru ca sarcinile sa fie realizate cu succes spre teren. In egala masura, pilonii forati sunt disponibili sub 3 forme:

  • Piloti forati din beton;
  • Piloti forati din beton armat.
  • Pilotii de sustinere, care furnizeaza stabilitate datorita factorilor de rezistenta a solului la varful acestuia si atingerea solului cu peretii laterali ai gramezii.

Dintre cele 3 forme pe care le-am mentionat anterior, diferenta consta in lungimea acestora. De exemplu, in ceea ce priveste pilotii de sustinere, ei bine suporturile sunt de lunga durata, astfel incat partea functionala va trece printr-un strat de sol de suprafata cu densitate scazuta, iar apoi se sprijina pe un pamant incompresibil de inalta densitate.

Pilttii forati sunt situati in straturile superficiale ale solului, chiar daca ca stabilitatea unor astfel de piloti este realizata cu ajutorul unei metode combinate adica: de la rezistenta la varf si frecare a peretilor, fiabilitatea generala a pilotilor forati este mai mica.

Insa, in general se utilizeaza si pentru a consolida acele terenuri inclinate. Asa cum am spus si in randurile de mai sus ele au rolul de a preveni alunecarile de teren.

Piloti forati, piloti forati, pret piloti forati, executie piloti forati Bucuresti
Doar in luna Iunie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare