Logo
0726.996.662
Pentru servicii de foraje puturi, denisipari puturi nu ezita sa contactezi echipa
Foraje - Puturi .com.ro

Adanciri puturi

Review-uri 0.0 ( review-uri) | Intrebari si raspunsuri (1 intrebari)
Suna-ne acum
0726.996.662

Adancirea puturilor este re-forarea intr-un put deja existent pentru a gasi un rezervor mai adanc si mai productiv. Uneori, un put anterior neproductiv poate fi aprofundat pentru a ajunge intr-o locatie cu un debit si o temperatura mai mari.

Semne care indica necesitatea adancirii unui put

Culoarea si mirosul sunt principalele semnale pe care apa le trimite, fapt pentru care singura solutie este procesul de adancire a putului, in conditiile in care spatiul va permite acest lucru. 

Chiar daca este dificil sa fie descoperita cauza exacta care duce la astfel de probleme, cu ajutorul companiilor specializate lucrul acesta poate fi depistat cu rapiditate si usurinta. Situatiile unui atsfel de proces sunt numeroase, in asa fel incat in situatii speciale poate fi necesara doar aprofundarea putului si inlocuirea filttrului, insa in alte conditii trebuie sa fie adancit si prelungit putul.

Asadar, o curatarea poate ajuta in cele mai fericite cazuri, insa in unele nu va fi suficienta.

Costurile unor astfel de lucrari sunt considerabile, fapt pentru care este necesar sa fie realizat un studiu hidrografic al zonei respectiva pentru a putea stabili cu exactitate cat va crete debitul apei, sau daca exista o anumita crestere.

In orice caz, cert este ca in general sunt recomandate lucrari de adancire a puturilor existente in cazul forajelor de apa de mica adancime si mai rar in cazul forajelor de puturi medii si mare adancime. Este necesar ca dimensiunea sapei de foraj sa fie mai mica decat diametrul acestuia, ca sa nu intervina pragurile si depunerile de sedimente care pot duce la deteriorarea utilajelor. 

Riscuri ale operatiunilor de adanciri a puturilor deja existente

In orice situatie exista atat avantaje cat si dezavantaje, atat riscuri, cat si beneficii. In cazul adancirii puturilor, trebuie sa avem in calcul o serie de riscuri precum: 

  1. Sapaturile pe care companiile specilaizate le realizeaza presupun o serie de riscuri atat pentru detinatorii fantanilor cat si pentru cei care executa aceste tipuri de lucrari de adanciri a puturilor. 
  2. Este recomandat sa luati legatura cu o companie care dispune de un personal acreditat, menit sa va ofere sfaturile si solutiile necesare problemelor cu, care va confruntati. 
  3. Trebuie sa detineti o fisa a forajului pentru a putea anticipa eventualele probleme care vor aparea pe parcursul lucrarilor.

Asdar, este important sa constientizati faptul ca astfel de lucrari trebuie in prealabil analizate cu atentie, iar ulterior o echipa specializata sa se ocupe de realizarea acesteia.

preturi adanciri puturi, prelungiri puturi
Doar in luna Iunie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
ian ...
06.07.2020
salut. solicit adincire put, de la 9-10 m actual, pina la 25 m, cu tub pvc. diametru fintina-100 cm. adresa, lunca corbului, arges
 
foraje-puturi.com.ro
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Adanciri puturi. In cel mai scurt timp un reprezentant al foraje-puturi.com.ro va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Adanciri puturi sunati la 0726.996.662