Logo
0726.996.662
Pentru servicii de foraje puturi, denisipari puturi nu ezita sa contactezi echipa
Foraje - Puturi .com.ro

Igienizare si decolmatare fantani

Review-uri 0.0 ( review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)
Suna-ne acum
0726.996.662

Puritatea apei din fantana depinde nu numai de gustul si mirosul ei, adica de caracteristicile care determina potrivirea pentru consum, ci si de sanatatea utilizatorilor. Apa contaminata este o sursa periculoasa de bacterii patogene care poate provoca vatamari grave oricui o incearca. Pentru a preveni posibilele consecinte negative, ai nevoie de o firma specializata in igienizare si decolmatare fantani.

Masurile pentru dezinfectarea apei pot fi planificat, realizate la fiecare 2-3 ani cu curatarea regulata a fantanii sau de urgenta, a carei nevoie se datoreaza patrunderii unui animal in fantana si moartea acestuia sau suspiciunea de infectare a surselor din regiune. Natura contaminarii determina cea mai buna modalitate de a efectua igienizarea. Fantanile fara o poluare semnificativa a apei, supuse curatarii de rutina, pot fi dezinfectate cu o solutie de mangan. Metoda este considerata blanda si necesita mai putin timp.

Daca se suspecteaza o contaminare grava a apei, de exemplu, atunci cand in fantana se gaseste un rozator in descompunere sau un animal mic, apa ar trebui sa fie dezinfectata mai bine cu clor. Cu o astfel de curatare, peretii putului sunt procesati, apa este complet pompata, apoi putul este spalat cu solutie de clor. Tratamentul cu clor este o masura fortata si se foloseste doar in cazuri rare cand tratamentul cu permanganat de potasiu este insuficient. Dupa dezinfectia cu clor, se recomanda analizarea apei pentru potrivirea ei pentru consum.


De ce merita sa incredintati profesionistilor serviciul de dezinfectare si decolmatare fantani?


Daca ai nevoie sa igienizezi apa, contacteaza firma specializata in igienizare si decolmatare fantani apa. Expertii vor efectua toate lucrarile necesare pentru purificarea completa a apei potabile si vor alege cea mai buna metoda de dezinfectie. Se va determina cu exactitate cantitatea de solutie necesara pentru fantana ta. De asemenea, se va efectua in sine procedura de curatare si se va pompa apa pana cand aceasta devine utilizabila.

pret igenizat fantana, curatari fantani
Doar in luna Iunie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare